Meistä

Liepeen Pappila sijaitsee liepeenmäellä, idyllisessä laidun- ja jokimaisemassa. Pudasjärven keskustan palvelut vain kävelymatkan päässä. Sekä 1844 rakennetut rakennukset että koko pappilaa ympäröivä laidunalue ovat historiallisesti merkittäviä ja suojeltuja kohteita.

Pihapiirissä on neljä erillistä rakennusta. Pysäköintipaikan viereinen, punainen Väentupa on  suosittu erilaisten perhetapahtumien pitopaikka. Vaaleassa päärakennuksessa on vuokrahuoneistoja lyhyt- ja pitkäaikaiseen vuokraukseen. Asunto 1 on varattavissa booking.com tai airbnb.com kautta. Myös Väentuvan pienempää puolta, vierashuonetta, vuokrataan lyhytaikaiseen majoitukseen Airbnb:n kautta. Lisäksi pihapiiriin kuuluu talousrakennus sekä lähinnä rantaa sijaitseva Makasiini. Pappilan isolla pysäköintipaikalla on sähköpaikoin varustettu Matkaparkki matkailuajoineuvoille palveluineen.

Upea, rauhallinen sijainti Iijoen Kurenkosken rantamaisemassa, niittyjen ympäröimänä on vertaansa vailla. Lähistöllä kuntopolku ja uimarantoja. Laskettelukeskus Iso-Syöte vai 40 km etäisyydellä ja Oulu lentokenttä n. 100 km päässä. Paikka on helposti saavutettavissa pohjoiseen matkatessa.

Pudasjärvellä  voi harrastaa erilaisia luonnon virkistyskäyttöön liittyviä aktiviteettejä, kalastusta ja metsästystä, retkeilyä erilaisilla luontopoluilla joista läheisin Rantaraitti kiertää pappilan aluetta. Upea Iijoki mahdollistaa monenlaisia vesiretkeilyyn liittyviä aktiviitteja.

Pudasjärvellä, etenkin Syötteen alueella on monipuolisia pyöräilyreittejä Bike Parkkeineen.

Pappilalta käsin voit kesäisin käydä vaikka onkimassa läheisellä rannalla tai vaikka pulahtaa uimaan Rantaraitin uimapaikoilla. Pudasjärvelllä on myös tasokas Frisbee kenttä harrastajille, Talvisin läheiselle rantaraitin ladulle pääset hiihtämään hetkessä. Keskustasta lähtee myös pidempiä latuja kuten myös Jyrkkäkosken maisemassa.

Tervetuloa Liepeen pappilaan!

Liepeen pappila is located in Pudasjärvi. This beachfront property offers access to free WiFi and free private parking. The spacious apartment features 1 bedroom, a flat-screen TV with streaming services, a fully equipped kitchen with a dishwasher and an oven, a washing machine, and 1 bathroom with a bidet. Towels and bed linen are provided in the apartment. The property has an outdoor dining area. For guests with children, the apartment provides outdoor play equipment. Guests at Liepeen pappila can enjoy skiing nearby, or make the most of the garden. The nearest airport is Oulu Airport, 102 km from the accommodation.