Majoitus

Historiallisesti merkittävä Liepeen pappilan alue sijaitsee Liepeen mäellä, keskustan korkeimmalla paikalla. Upea, rauhallinen sijainti Iijoen Kurenkosken rantamaisemassa, niittyjen ympäröimänä. Lähistöllä kuntopolku ja uimarantoja. Laskettelukeskus Iso-Syöte vai 40 km etäisyydellä ja Oulu lentokenttä n. 100 km päässä. Paikka on helposti saavutettavissa pohjoiseen matkatessa. Keskustan palvelut on kävelymatkan päässä.

Päärakennus Asunto 1:

Asunto1 on 89m2 kokoinen saunallinen huoneisto jossa on nukkumapaikat maks. 5 hengelle.

Makuuhuoneessa on parisänky sekä vuodesohva, olohuoneessa myös vuodesohva.

Keittiö on täysin varustettu, olohuoneessa taulu TV suoratoistopalveluineen, makuuhuoneessa myös TV sekä työpiste tietokoneineen. Tilavassa kylpyhuoneessa on pesukone ja sähkösauna.

Päärakennuksen Asunto 1 on varattavissa booking.com sovelluksessa.

Väentuvan vierashuone:

Liepeen pappilan Vierashuone on idyllisen pihapiirin Väentuvassa sijaitseva tilava majoitustila.
Väentuvan pienemmällä puolella yövyt edullisesti ja mutkattomasti omalla kylpyhuoneella varustetussa huoneessa. Käytössäsi on jota myös keittiö jota myös alueen pienen matkaparkin kävijät voivat käyttää. Vierashuoneessa on kaksi levitettävää vuodesohvaa, oma kylpyhuone, TV ja äänentoistovälineet. Tilaussauna on varattavissa eri hinnasta päärakennuksesta tai perinteinen puusauna kantovedellä rantamaisemassa.

Väentuvan vierashuone on varattavissa airbnb.com sovelluksessa.