Matkaparkki

MATKAPARKKI AVATAAN KESÄLLÄ 2024

Kuvia tulossa.

Liepeen Pappilan matkaparkki sijaitsee upealla paikalla Kurenkosken rantamaisemassa, niittyjen ympäröimänä.

Parkissa on sähköpaikat 8:lle asuntoajoneuvolle, vesipiste sekä harmaan veden ja kemiallisen WC:n tyhjennysmahdollisuus.

Matkaparkin varaajien käytössä on Väentuvan WC, keittiö, ruokailutila ja suihku. Jos väentuvan vierashuoneessa on varaus niin silloin suihkumahdollisuutta ei ole. WC ja muut tilat on käytössä.

Perheen pienimmille on pieni leikkipuisto. Polkupyörien, mato-onkien ja heittouisteluvälineiden vuokrausmahdollisuus. Heittouisteluun tulee olla asianmukaiset kalastusluvat.  Tiedustelut P. 0400 801002

Matkaparkin varaukset osoitteessa matkaparkki.com.

MATKAPARKKI AVATAAN KESÄLLÄ 2024

TILAUSSAUNAT

Sähkösauna

Päärakennuksen pieni sähkösauna on varattavissa max 4 henkilölle. Sauna sijaitsee huoneistossa As.1.

Saunavuoro on 1h.  Hinta: 40 €.  Hintaan sisältyy: lämmitys ja pefletit . Saunapyyhkeet  5 €/kpl

Rantamaisemasauna

Pappilan pieni rantamaisemaasauna on käytössäsi tilauksesta. Perinteisessä puusaunassa otat leppeät löylyt samalla kun ihastelet ikkunasta Kurenkosken kuohuja. Saunaan mahtuu kerrallaan neljä henkilöä. Pesuvesi sekoitetaan vanhan ajan malliin kylmästä ja kiukaan padassa lämmitetystä  kuumasta vedestä sopivaksi pesuvedeksi. Vedet laitamme sinulle valmiiksi joten vesien sekoittelusta ei tarvitse huolehtia, nautiskelet vain saunomisesta. Joen luonnonrantaan pulahtamaankin voi rohkeimmat kipaista rannalle johtavaa polkua pitkin.

Hinta: 85 € /1,5 t Hintaan sisältyy: lämmitys ja pefletit . Saunapyyhkeet  5 €/kpl

Rantamaisemasaunan vuorot ovat varauksesta iltaisin  klo 17.00 ja klo 19.00.