Väentuvan varaus

Väentupa

Liepeen Pappilan Väentupa on 1800-luvulla rakennettu pappilan vanha päärakennus. Väentupa toimii suosittuna perhejuhlien ja kokousten pitopaikkana. Se tarjoaa vertaansa vailla olevan miljöön juhliin sekä yhteisöjen virkistyspäiviin ja erilaisille leireille.

Väentupa sopii noin enintään 50 henkilön kokous- ja ryhmätilaisuuksien pitopaikaksi. Ruokailuastiasto on 50 hengelle tarjoilukulhoineen. Väentuvasta löytyy myös valkeat pöytäliinat, joiden käytöstä laskutamme pesulakulut. Varustuksiin kuuluu myös liikutettava valkokangas, videotykki ja netti.

Voit tehdä varauksen sivun alalaidan varauskalenterista. Kerro tapahtuman luonne ja henkilömäärä lisätietoja kohdassa. Lisäksi ilmoita varaatko koko päiväksi vai vain aamu- vai iltapäiväksi. Lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. Annamme mielellämme lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse.

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar

Hinnasto 1.8.2022 alkaen:

Päiväkäyttö (klo 8-16) 80 euroa
Iltakäyttö (klo 16-22) 80 euroa
Koko päivän varaus 120 euroa
Viikonloppu (pe klo 16 – su klo 16) 190 euroa.
Kokoushuone 45 euroa.
Kaikki hinnat sisältävät keittiön käytön.
Pöytäliinojen pesulakulut 6,00 euroa/liina.

Henkilöasiakkaan varaus laskutetaan yleensä etukäteen ja varaus on oltava maksettu ennen tilaisuutta. Käytetyt pöytäliinojen pesulakulut laskutamme jälkikäteen käytön mukaan.

Jos kalenterivaraus näyttää punaista, otathan tällöin yhteyttä soittaen tai sähköpostilla. Tarkistetaan onnistuisiko varauksesi kuitenkin toivomallesi päivälle varaus aamuun tai iltaan.